Európai Egyetemi Játékok

2022.07.18. 16:12

Éremmel zárt a PTE asztalitenisz alakulata

Nagyszerűen szerepelt a Pécsi Tudományegyetem alakulata az Európai Egyetemi Játékokon, de végül az elődöntőben elbukott a Zamojski Academy ellen.

Forrás: PTE PEAC

Szárnylat egészen a helyosztókig a PTE-PEAC asztalitenisz csapata az Európai Egyetemi Játékokon, de – ahogy megírtuk – a nyolc között már voltak problémái ellenfelükkel. Azon az akadályon azonban még átugrottak Kovács Sebestyénék.

A következő körben viszont már nem sikerült bravúrt elérni, a Zamojski Academy csapata jobbnak bizonyult. Azonban így se lehetnek túlságosan csalódottak a pécsi fiatalok, hiszen alapvető céljukat, az érem szerzést teljesítették.

A délelőtti Bécs elleni meccs a csapategység diadala volt, valaki mindig elő tudott lépni, akár mélyről a csúcsra kapaszkodni. Ez a csapategység jellemezte a fiúkat amióta itt vagyunk kint. Rendkívül szoros volt, idegtépő oda-vissza kapok játék, így óriási győzelemként könyveljük el a ma délelőttöt. Előzetes célkitűzésünk egy érem volt, ez már biztosan megvan – mondta Orosz Gábor edző még a reggeli sikert követően.

Zamojski Academy–PTE-PEAC 3:1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában