Megacélozták a támadó szekciót

2022.07.02. 12:05

Ghánai csatárt igazolt a Kozármisleny

Komoly erősítésbe kezdett a HR-Rent Kozármisleny NB II.-es labdarúgócsapata is, amely Bartha László érkezését követően egy afrikai gólvágót jelentett be.

Kvanduk Bence

Forrás: kozarmislenyfc.hu

Harmadik évét tölti Magyarországon Osei Clinton. A ghánai fiatalember az MTK élvonalbeli és harmadosztályú csapatában is játszott, a másodosztályban viszont a HR-Rent Kozármislenyt fogja erősíteni idén, számolt be róla a klub honlapja.

Ezzel a támadósort igencsak megerősítették már a kék-fehérek, hiszen a Hampuk-Kirchner duó mellett már Bartha László is az ő találataikért felel majd.

A 20 éves, accrai születésű támadó 2020 őszén igazolt Magyarországra. Az MTK U19-es együttesének jelentett óriási erősítést. 

– Egyetlen pillanatig sem haboztam, amikor felmerült a lehetőség. Ez egy nagyszerű csapat, amelyik veretlenül lett bajnok a harmadosztályban, és most az NB II-ben fog bizonyítani. Nagyon örülök, hogy ennek a részese lehetek. A mislenyi játéklehetőséget előrelépésnek élem meg a karrieremben, nincs kétségem afelől, hogy itt tovább tudok fejlődni – nyilatkozta Clinton a klub honalapjának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában