Egy kis kitérő volt Pécs

2022.07.04. 14:10

Illés elhagyja a Pantherst, visszatér a Lionshoz

Egy évnyi pécsi kitérőt követően Illés Máté visszaszerződött az Oroszlány gárdájához, így nem segíti majd a kiesett PVSK-t visszajutni az élvonalban, ő viszont továbbra is ott pattogtathat.

K. B.

Fotó: Löffler Péter

Egy irányító, Halász Ákos érkezését bejelentette a PVSK-Veolia férfikosárlabda-csapata, de mint az Oroszlány közleményéből kiderül, egy egyesét el is vesztette a pécsi csapat, hiszen Illés Máté egy év után visszatér a Lionshoz. 

Íme az OSE közleménye:

„Kis kitérő után, de annál nagyobb energiával és lendülettel vág neki a 2022-23-as bajnokságnak a nagy visszatérő, Illés Máté!

Gyakran elhangzik a játékosoktól, hogy az oroszlányi szurkolók támogatása és a szakmailag kitűzött célok felé történő stabil haladás mennyire befolyásolják elhatározásukat csapatunk mellett. Máté bőven gyűjtött ez irányú tapasztalatokból, mivel itt volt az MVM-OSE Lions legfelsőbb osztályba kerülését megelőző idényben, a feljutás évében és tovább a 2020-21-es folytatásban. Idei szezonját megkezdve ismét szeretne hozzájárulni a csapat sikereinek következő állomásához.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában