Zakatol a felkészülés

2022.07.02. 21:11

Legyőzte harmadosztályú ellenfele a Lőrincet

Sok fiatal és próbajátékos kapott lehetőséget a Szentlőrinc csapatában, amely ezúttal a Nagykanizsa ellen maradt alul felkészülési meccsén.

Kvanduk Bence

Fotó: Löffler Péter

A második idei nyári edzőmeccsét is elveszítette a másodosztály küzdelmeire készülő Szentlőrinc SE labdarúgócsapata. Legutóbb az FK Napredak Kruševac múlta felül a piros-feketéket, akiket az elmúlt héten fájó veszteség ért, hiszen a PMFC-hez szerződött a házi gólkirályuk, Harsányi István.

Talán egy kicsit ez is benne volt a fejekben az NB III.-as Nagykanizsa elleni mérkőzésen, hiszen a vendégek 3–1 arányban felülmúlták a lőrincieket, akik közül Bányai tudott kihasználni egy helyzetet. Persze érdemes hozzátenni, hogy Rátkai Zsolt tavaly még az egyesület megyei csapatában szerepelt, Vindnyánszky Mátyás 16 éves, s az ETO akadémiájáról érkezett most, de Csörgő, Karika és Lettner sem volt többek közt a tavalyi keret tagjai.

Szentlőrinc–FC Nagykanizsa 1–3 (1–1)
Labdarúgó felkészülési mérkőzés.
Szentlőrinc: Rátkai – Erdélyi, Nagy Zs., Tamás, Kiss-Szemán – Havas, Vidnyánszky M. – Csörgő, Karika, Rétyi – Bányai. Csereként beállt: Tomori, Szabó M., Grumics, Maduka, Lettner, Monori, Farkas.
A Szentlőrinc gólszerzője: Bányai.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában