Triatlon

2022.07.08. 09:29

A hőség sem állította meg a pécsi sportolókat

Móga Richárd

Fotó: Laufer László

Nem kegyelmezett az időjárás a triatlonosoknak sem a közelmúltban megrendezett Sprinttávú Országos Bajnokságon, ahol szép eredményekkel rukkoltak elő a baranyai indulók is. 

Igaz, Bicsák Bence, a PSN Zrt. olimpikonja és Péter Benedek sem állt rajthoz betegség miatt, de Sárszegi Noémi ott volt a megmérettetésen, még ha az úszást követő kerékpározás második körén kiállni kényszerült. Így a PSN Zrt. elit versenyzői közül Kovács Soma volt az, aki sikeresen teljesítette a próbatételt és kategóriájában tizedikként végzett. 

A fiatalság is megmutatta magát a rekkenő hőségben. A legkiválóbb pécsi eredményt a női juniorok között Kiss Viktória (7.) és Sohár Anna (8.) érte el, de a férfimezőnyben Fehér Tibor Albert tizedik helyezése is igencsak bravúrosnak mondható. 

Továbbá a felnőtt kettes kategóriában magyar bajnoki címet szerzett Tomozi Zsófia, mögötte pedig második lett Szávai Liliána. 
A női egyesben bronzérmes lett dr. Pálinkás Tünde, de ugyancsak a top 10-ben végzett kategóriájában Halász Jakab, Szabó Péter, valamint Szabolcsi Attila is.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában