Kettőt igazoltak

2022.07.18. 12:35

Erősödik a Panthers: ismerős arcok tűnnek fel ismét

Két régi-új játékos leigazolását jelentette be a PVSK-Veolia férfikosárlabda-csapata, amely az élvonalba való azonnali visszajutást tűzte ki céljául.

K. B.

Forrás: PVSK

Az egyik játékos, aki ismét magára ölti a Panthers mezét, az Antóni Csanád. A triplaspecialista az előző szezont az NB I. B. Zöld csoportjában töltötte, és egy korábbi sérülés miatt nem sikerült úgy az éve, ahogyan várta volna. Most viszont korábbi állomáshelyén, ahol bíznak benne, nagy A-csoportos tapasztalatával és gyilkos hárompontosai óriási segítség lehet.

Mellette Füzi Róbert is visszatér, habár ő egyetlen meccset sem játszhatott a Vasút színeiben. Alig egy éve ugyanis szívproblémát diagnosztizáltak a kosarasnál, és úgy tűnt, pályafutását is abba kell hagynia, mindössze 22 évesen. Fél évet kénytelen volt kihagyni, azonban egészségügyi problémáját sikerült az orvosokkal együtt rendbe hoznia. A tavaszi szezonban már vissza is térhetett a pályára, és a Veszprém színeiben végig is játszotta ezt a félévet 2-3-as poszton.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában