Európai Egyetemi Játékok

2022.07.17. 15:30

Még egy lapáttal rátettek a PTE-PEAC tehetségei

Már a legjobb nyolc között vannak a PTE-PEAC asztaliteniszezői az Európai Egyetemi Játékokon, s nem úgy tűnik, hogy lassítani akarnának a holnap 9.00-kor kezdődő meccsre.

K. B.

Forrás: PTE PEAC

Elsöprő sikereket arattak már eddig is a Pécsi Tudományegyetem versenyzői az Európai Egyetemi Játékokon. A sakkozók és az asztaliteniszezők is remekeltek, s ezt vasárnap utóbbi sportágban versenyzők még tetézni is tudták. Magabiztosan jutottak a lengyel Gdański Műszaki Egyetem csapata ellen a legjobb nyolc közé. Így már két 3:0-s és két 3:1-es sikerrel megmutatták, hogy ők képviselik az elitet.

– Kemény meccsre számítottunk, láttuk őket játszani az előző meccseken. Kettő balkezes játékosuk is volt, így nagy feladat előtt álltak a srácok. A holnapi, Bécs elleni küzdelem kapcsán szükség lesz a lendületre, nehéz ellenfélnek ígérkeznek, de ha győztesként hagyjuk el az asztalt a legjobb négy között vagyunk – nyilatkozta Varga László edző.

Holnap 9.00-tól szoríthatunk újra a srácoknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában