Összecsapott a Pécs és a Misleny

2022.07.06. 19:43

Még nagyon sokat kell dolgozniuk a bajnoki rajtig

Egymással játszott edzőmeccset a PMFC és a HR-rent Kozármisleny a labdarúgó NB II.-re készülve. A két gárda nagy erőket mozgósított, hogy mutasson valamit várható játékából a kilátogató szurkolóknak, de góllal nem sikerült megörvendeztetniük őket.

Kvanduk Bence

Fotó: Löffler Péter

Sokan várták izgatottan az idősebb Dárdai Pál Edzőközpontban, hogy lássák a két baranyai csapat összecsapását. Már a mérkőzés előtt is mentek a találgatások, hogy Tóth Lászlóval mit tud átmenteni a Misleny harmadosztályú játékából a magasabb osztályban, illetve hogy Weitner Ádám kezei között hogyan alakul át a PMFC.

 

Az összecsapást nagy iramban, de pontatlanul kezdték a csapatok. Látszott, hogy az újonnan érkezők még nem tudtak összecsiszolódni rendesen a tavalyi maggal. Ennek ellenére a Pécs közel állt a második percben is a gólhoz, de Futó nagybedobását letudta húzni Lékai Katona Levente fejéről.
 

Az ötödik percben aztán a másik oldalon Kulcsár passza suhant el centikkel Bartha lába előtt. Nem sokkal később Kovács Péter védett nagyot, akkor Kosznovszky lépett ki, s a kipattanó után újra próbálkozhatott volna, de Katona önfeláldozóan vetődött a labda útjába. Bár ez után is tovább próbálkoztak a csapatok, de veszélyes lövést nem igazán tudtak elereszteni.

A második félidő elején aztán Bekének volt egy kifejezetten veszélyes lövése a baloldalról, de azt is védte Kovács.
A 80. percben Makrai került nagy helyzetbe, jobbal 14 méterről lőhetett, de Somogyi lábbal hárítani tudta az erős lövést. Ezzel viszont az utolsó ziccer is kimaradt a meccsen.

PMFC–HR-Rent Kozármisleny 0–0
Labdarúgó felkészülési mérkőzés. Pécs, id. Dárdai Pál Edzőközpont. 
PMFC: Kovács – Terbe, Rácz L., Katona L., Hadaró – Nikitscher, Futó – Harsányi, Grabant, Sandal – Tihanyi. 2. félidő: Svedyuk, Takács Zs., Katona L. (Bozóki, 75.), Marques-Airosa – Nikitscher (Bachesz, 75.), Futó (Katona Cs., 60.) – Vas, Puska, Kövesdi – Makrai. Vezetőedző: Weitner Ádám.
Kozármisleny: Lékai – Vogyicska, Gajág, Gál, Turi – Kosznovszky, Szabó – Bartha, Kulcsár, Kirchner – Tóth. Cserék: Somogyi, Kasza, Horváth, Füredi, Berdó, Kotroczó, Vajda, Szabó, Beke, Hampuk, Nagy, Bognár, Clinton, Guth. Vezetőedző: Tóth László.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában