Labdarúgás

2022.07.06. 17:29

Rutinos játékossal erősödött a PMFC labdarúgócsapatának támadósora

Makrai Gábor leigazolásával rutinos, NB I-es tapasztalattal bíró gólszerzővel bővül a PMFC labdarúgócsapatának kerete.

BAMA.HU (FORRÁS: PMFC)

Forrás: PMFC

Tovább folytatódik a Merkantil Bank Liga 2022/23-as szezonjára készülő NB II-es labdarúgócsapat keretének megerősítése. Ötödik nyári igazolásuk a támadószekcióban bevethető Makrai Gábor, aki 1996. június 26-án született Egerben. A 26 esztendős játékos Kazincbarcikán kezdte el pályafutását, amit Felcsúton és Székesfehérváron folytatott.

A Puskás Akadémia, valamint a Videoton utánpótlás együtteseit végigjárva szinte minden korosztályban termelte a gólokat, eközben meghatározó tagja volt a magyar U16-os, majd később az U20-as és az U21-es válogatottnak is. Fiatalon előbb az NB III-ban mutatkozott be a felnőttek között, míg a PFLA játékosaként 2014-ben debütált az élvonalban.

Ezt követően Csákváron szerepelt, amelynek kötelékében 15 találatot jegyzett. 2016-ban a DVTK-hoz igazolt, ahol jelentős NB I-es tapasztalatot szerzett. A borsodi együttest 53 bajnokin erősítette, miközben fontos gólokat szerzett az Újpest, a Vasas, a Gyirmót, Mezőkövesd, a Puskás Akadémia, vagy a Videoton ellen elleni bajnoki során.

A tavasszal legutóbb kölcsönben szereplő – centerként és szélső támadóként is magabiztosan játszó – Makrai Gábor közel 6 esztendő után új kihívásokat keresve közös megegyezéssel búcsút intett a miskolciaknak és a PMFC-ben folytatja eredményes pályafutását, bízva abban, hogy tudását kamatoztatva sok örömet szerez a szurkolóknak.

– Mindenképpen olyan nagy múltú klubnál terveztem folytatni a pályafutásomat, ahol szimpatikusak a célok és a szurkolók szeretik a labdarúgást – mondta Makrai Gábor. – Szeretnék minél több percet eltölteni a pályán és gólokkal, vagy akár gólpasszokkal segítségére lenni a PMFC-nek, hogy minél előbb végezzünk a bajnokságban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában