Újra a Pantherst erősíti

2022.07.04. 11:11

Visszatér Pécsre a korábbi kedvenc

Halász Ákos hazatér Pécsre, s újra a PVSK-Veolia férfikosárlabda-csapatát fogja segíteni céljai elérésében.

Kvanduk Bence

Forrás: PVSK

Rutinos irányítóval, Halász Ákossal erősítette meg keretét a PVSK-Veolia férfikosárlabda-csapata, amely egyértelmű célként tűzte ki, hogy visszajusson az élvonalba a kiesést követően. Ezzel pedig folytatják azon az úton a tevékenykedésüket, hogy minél több pécsi kötődésű játékost csábítsanak vissza a klubba.

– Nagyon jó érzés visszatérni Pécsre, tervben volt, hogy egyszer itt telepedünk le, hiszen a feleségem pécsi, éveken át éltünk itt együtt, nagyon szeretjük ezt a várost – jelentette ki a PVSK régi-új irányítója az egylet sajtóközleményében. – Tetszenek a jövő évi tervek és célok. Sajnos az előző szezon nem sikerült jól a PVSK-nak, de úgy gondolom, hogy az új szakmai stáb és a csapat komoly erőt képvisel. Az én célom nagyon egyszerű. Azonnal vissza kell jutni az A csoportba! Csak akkor leszek elégedett, ha ez sikerülni fog, ezért pedig mindent meg is fogok tenni.

Halász 2011 után hat éven át erősítette a PVSK-t az élvonalban, utána megfordult Körmenden, Kaposváron és Sopronban is, így hatalmas tapasztalattal segítheti idén társait.

Korábban Horti Bálint, Bíró Levente és Kocsis Zalán érkezését, illetve Bíró Olivér, Kalmár Viktor és Bor Sándor maradását jelentette be a Pécs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában