Labdarúgás

2022.08.15. 16:01

A kadarkúti vereség a múlté, gőzerővel készül a bajnoki rajtra a Sport36 Komlói Bányász

Móga Richárd

Fotó: Laufer László

Csalódást keltő vereséget szenvedett az idei első tétmeccsén, a MOL Magyar Kupa első körében a Sport36 Komlói Bányász, de a jelek szerint ez már a múlté.

Nagy Gábor alakulata továbbra is nagy elszántsággal készül a bajnoki rajtra. A hétvégén a Bóly ellen játszott felkészülési meccset a KBSK, s magabiztos győzelmet aratott. Igaz, a keret kialakítása még folyamatban van, de voltak biztató jelek, az kétségtelen.

– Nagyon rendben voltak a srácok, reméljük tudják a fiatalok ezt a szintet akár huzamosabban is tartani, hiszen ilyen játékkal sok örömünk lehet a bajnokságban is – vélekedett a találkozó után a komlói tréner.

A Sport36 Komlói Bányász augusztus 28-án, Sellyén kezdi meg a 2022/23-as szezont. Sőt, könnyen lehet, hogy egy nappal előrébb csúszik majd a rajt.

Bóly–Komló 0–6 (0–2)

Labdarúgó felkészülési mérkőzés, 

Komló: Lesnyik – Otterbein, Korbuly, Lezsák, Szücs – Vajk, Illés, Jégl – Szatmári, Tóth A., Bognár. Csereként: Kotek, Piukovics, Fábos, Nagy N., Horváth F., Kardos, Kis-Varga. Vezetőedző: Nagy Gábor.

Gólszerzők: Jégl Kristóf, Szatmári Erik, Tóth Adrián, Kardos Szabolcs, Szücs Bálint, Piukovics Martin.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában