NB III.-as foci

2022.08.13. 20:00

Az éllovashoz látogat vasárnap a PTE-PEAC csapata

Vasárnap 17.30-kor ismét pályára lép a PTE-PEAC férfilabdarúgó-csapata, hogy a Kecskemét II. elleni magabiztos sikerből építkezve az éllovas Hódmezővásárhely ellen is pontot gyűjtsön.

Kvanduk Bence

Fotó: Löffler Péter

Újra tanúbizonyságát teheti vasárnap 17.30-tól a PTE-PEAC is az NB III.-ban, hogy a harmadik vonalban a helye. A Kecskemét II. elleni magabiztos sikert, majd a kupaforduló miatti másfél hét felkészülést követően ezúttal a Hódmezővásárhely otthonában gyűjtheti tovább a pontokat a Pécs. Az ellenfél viszont eddig a Közép-csoport legerősebb gárdájának tűnik, hiszen hat pontjával és találatával, s mindössze egy kapott góljával a tabella élére ugrott rögtön az idény elején.

– Úgy gondolom, jó felkészülésen vagyunk túl, de szinte teljesen kicserélődött a csapat, ezért még kell egy kis idő, hogy összeszokjunk. Az első mérkőzés nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna, de meccsről meccsre javulni fogunk. Nehéz feladat vár ránk, mivel egy erős csapathoz látogatunk, de ha tudunk tanulni az első meccsen elkövetett hibáinkból, és kellő alázattal játszunk, jó esélyünk lesz megnyerni a mérkőzést – nyilatkozta a klub felületein Kása Benedek, a PEAC középpályása.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában