Labdarúgás

2022.08.09. 19:01

Bartha László előnnyé kovácsolta a nagy elvárásokat

A csapatkapitányi karszalagtól eleinte ugyan vonakodott, de már büszkén vezeti ki az alakulatot a pályára. A HR-Rent Kozármisleny labdarúgócsapatának játékosa, Bartha László rutinja aranyat érhet a szezon során mind a mérkőzések alatt, mind az öltözőben. Ezt az első két találkozón egy-egy góllal bizonyította.

Móga Richárd

Fotó: Molnár Gyula

– Milyen érzésekkel tért vissza Kozármislenybe?

– Igazából csak jó érzések voltak bennem, és ez azóta sem változott meg. Egy ismert közegbe érkeztem, emiatt is választottam ezt az alakulatot.

– Azonnal megkapta a csapatkapitányi karszalagot. Váratlanul érte?

– Megmondom őszintén, hogy soha nem tartottam magam egy csapatkapitány típusnak, így amikor megszavaztak az együttesben, akkor az első gondolatom az volt, hogy bemegyek az edzőibe, és mondom, hogy köszönöm, de én ezt nem szeretném. Aztán persze átgondoltam, és arra jutottam, hogy óriási megtiszteltetés a gárda felől, ezzel pedig illik élni.

– Ez egyfajta löketet vagy nyomást ad?

– Nyilván az első gondolat miatt először nyomásként éltem meg, de próbáltam letisztázni magamban, úgyhogy most azt mondanám, hogy nagyobb százalékban inkább lökést ad.

– Két forduló, két gól. Ilyen kezdésről álmodott?

– Jó formában érzem magam, az elmúlt meccseken szerencsém is volt, szerencsére jól jött ki a lépés. Szeretnék minél több gólt rúgni, több gólpasszt adni, amennyit csak lehet, meg a csapatot segíteni. Az elsődleges cél úgyis az, hogy a brigád jól szerepeljen, és sikerüljön a biztos bennmaradás.

– Mire lehet képes az alakulat?

– Az edzőmeccsek alapján pozitív volt mindenkiben a kép, de én egy pár alapozást már végigcsináltam, és sok olyan tapasztalatom van, hogy az edzőmeccseken brillírozott a klub, megvert mindenkit, aztán a bajnokságban meg nem igazán ment a szekér, sőt, még fordítva is volt ilyen. Így, hogy elment már két találkozó, a mutatott játék bizakodásra adhat okot, úgyhogy a két meccs alapján azt mondom, hogy elérhető a cél.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában