Labdarúgás

2022.08.17. 19:42

Feledhető mérkőzésen játszott gól nélküli döntetlent a PTE-PEAC labdarúgócsapata

Móga Richárd

Fotó: Löffler Péter

Feledhető mérkőzésen játszott gól nélküli döntetlent hazai környezetben a PTE-PEAC labdarúgócsapata az NB III. Közép-csoportjának negyedik fordulójában a Meton-FC Dabas SE ellen.

Az első nagy lehetőség az ez idáig hat pontos dabasi együttes előtt adódott, azonban a szöglet utáni fejesből végül nem született gól. A folytatásban is a vendégcsapat akarata érvényesült, de a pécsi védelem jól állta a sarat. Sőt, az első játékrészben az ivószünet után, a hazai oldalon több komoly lehetőség is volt, de a szerencse elkerülte Lőrinc Antal legénységét.

A második játékrészben próbált magasabb fokozatra kapcsolni a házigazda, de a bátrabb játékba több hiba is becsúszott támadásban és a védekezésben is.

A 60. percben először ingott meg igazán a baranyai alakzat. Olyannyira, hogy egy szélen elfutó dabasi játékost csak szabálytalanul tudott megállítani a védelem, ráadásul a tizenhatoson belül.
Lettner Lóránt állt oda a büntetőhöz, azonban a jobb alsóba tartó labdáját Paceka kiütötte, így maradt a gól nélküli döntetlen.

Ezt követően mindkét alakulat előtt megvolt a lehetőség a gólszerzésre, de ezúttal nem született találat, így a baranyai klub továbbra is veretlen hazai pályán.

PTE-PEAC–METON-FC Dabas 0–0
Labdarúgó NB III., 4. forduló. Pécs, 100 néző. Vezette: Hartung (Illés T., Gyurka) PEAC: Paceka – Than, Forró A., Nagy M., Varga B. – Bozóki (Takács M., 57.), Temesvári, Kása B. (Udvardi, 81.) – Keresztes B. (Szabó Z., 75.), Sárközi (Makai, 57.), Tóth A. (Gelencsér B., 57.) Vezetőedző: Lőrinc Antal.

Ez következik (08. 21.): Szekszárdi UFC–PTE-PEAC (17.30).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában