NB II.-es foci

2022.08.14. 20:50

Fordulatokban és gólokban nem volt hiány a Misleny meccsén

Hat gólt hozott a HR-Rent Kozármisleny ajkai vendégjátéka a labdarúgó NB II. 3. fordulójában, pontot azonban ezúttal nem gyűjthetett be így a baranyai csapat.

K. B.

Fotó: MW

Volt miért kapkodnia a fejét az Ajka–HR-Rent Kozármisleny találkozó nézőinek, hiszen csak úgy potyogtak a gólok.

Az első ütést a kék-fehérek vitték be. Kirchner indította a saját térfeléről induló Vajdát, aki a hazai büntetőterületen belülre érve kicselezte a visszaérő Tart, majd 12 méterről ballal a jobb alsóba lőtt a 10. percben.

Nem tartott azonban sokáig a vendég gárda öröme. Tíz perccel később Doncsecz jobb oldali szögletére érkezett Jagodics, és 6 méterről a kapuba fejelt. Ezt pedig pillanatokkal később egy büntető követte, amit Szarka higgadtan értékesített, s így előnybe került az Ajka.

Azonban még a szünet előtt újra elkeserítette a hazai szurkolókat a Misleny, Horváth Dániel 30 méterről lőtte ki a bal alsó sarkot.

Sajnos a nyíltsisakos játékból ezúttal Tóth Zoltán csapata került ki végül vesztesen. A hajrához érve ugyanis újabb két gyors gólt szedett be a mislenyi csapat. A 74. percben Szarka fejelt egy baloldali beadást a hálóba, majd Gaál Bálint 5 méterről, fordulásból lőtt a kapuba. Ezzel pedig lezárta a meccset, a kék-fehérekben már nem volt gól.

FC AJKA–HR RENT-KOZÁRMISLENY 4–2 (2–2)
Labdarúgó NB II., 3. forduló. Ajka, 1200 néző. Vezette: Bana Gergely (Máyer Gábor, Bede Tamás).
AJKA: Horváth Dániel – Szűcs K., Jagodics B., Tar, Csemer – Kenderes Z. (Berzsenyi, a szünetben), Tóth G. (Görgényi, 90+1.) – Csizmadia Z. (Vogyicska Bálint, 58.), Dragóner F. (Gaál B., a szünetben), Doncsecz (Sejben V., a szünetben) – Szarka Á. Vezetőedző: Kis Károly.
KOZÁRMISLENY: Budzsáklia – Tölgyesi, Gál Sz., Füredi – Horváth Dániel II., Kosznovszky – Vajda (Beke, 62.), Bartha L. (Puska, 78.), Vogyicska Balázs (Hampuk, a szünetben), Kirchner (Osei, 78.) – Kulcsár K. (Tóth Z., 68.). Vezetőedző: Tóth László.
Gólszerzők: Jagodics B., (20.), Szarka Á. (22., 74. – az elsőt büntetőből), Gaál B. (77.), ill. Vajda (10.), Horváth Dániel II. (43.).

Ez következik (08. 17.): Dorog–Szentlőrinc (17.30), Kozármisleny–PMFC (19.00).

A Szentlőrinc Szeged elleni mérkőzéséről ITT olvashat, a PMFC Mosonmagyaróvár elleni találkozójáról pedig ITT!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában