Labdarúgás

2022.08.12. 14:30

Hazai környezetben vívhatják ki a továbbjutást a baranyai labdarúgócsapatok a MOL Magyar Kupában

Móga Richárd

Fotó: Laufer László

A Magyar Labdarúgó-szövetség elkészítette a MOL Magyar Kupa második körének sorsolását, melyben három baranyai labdarúgócsapat is érdekelt.

A csapatokat földrajzi alapon (északkelet, délkelet, északnyugat és délnyugat) ezúttal is négy részre osztották, az azonos csoportban szereplőket sorsolták össze. 

A 32 találkozót augusztus utolsó hétvégéjén rendezik meg, a továbbjutókhoz a 3. fordulóban pedig csatlakoznak majd az NB II.-es és NB I.-es klubok. A továbbjutás minden esetben egy mérkőzésen dől el.

A K. Ócsárd SE könnyed diadalt aratott az első körben az alacsonyabb osztályban szereplő Vajta otthonában, most azonban hazai környezetben vívhatja ki a továbbjutást a Nagyatád ellen.

A Pécsvárad legutóbb a Kelen alakulatát búcsúztatta, ezúttal pedig a Dunaújváros vár Varga László legénységére. A PVSK sem dőlhet hátra, sőt, hiszen a pécsi gárda az NB III.-ban vitézkedő Kaposvár együttesét látja vendégül, miután legyűrte a szepetneki klubot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában