Légióst igazoltak

2022.08.27. 13:18

Helyére került az utolsó kirakós darab a Panthersnél

K. B.

Teljessé vált a PVSK-Veolia NB I.-be vágyó férfikosárlabda-csapatának kerete, miután leigazolta az amerikai irányítót, Chase Harlert.

A klub közleménye: 

„A mai napon leigazoltuk az amerikai Chase Harlert. A 25 éves, 191 centi magas kosarasra elsősorban 1-2-es posztokon számíthat majd a szezon során vezetőedzőnk, Juhász Olivér. Harlernek nem ez lesz az első szezonja Európában, hiszen korábban megfordult már a litván Palangos Kursiai csapatában, az előző szezont pedig a svéd KFUM Jamtland Basket kötelékében töltötte. Litvániában 15,3 pontot, 2,4 lepattanót és 3,1 asszisztot átlagolt, míg a Jamtlandban 10,1 pont, 1,9 lepattanó és 1,5 assziszt volt a meccsenkénti mutatója. Harler kimondottan jó kezű kosaras, erről árulkodik a Palangosban produkált 41 százalékos dobási hatékonysága a triplavonalon kívülről.”

A PVSK-Veolia 2022/2023-as kerete: Antóni Csanád, Bor Sándor, Bíró Levente, Bíró Olivér, Chase Harler, Füzi Róbert, Halász Ákos, Horti Bálint, Juhos Levente, Kalmár Viktor, Kocsis Zalán, Molnár Mátyás, Németh András.

A PVSK egyébként már első edzőmeccsét is lejátszotta, amit meg is nyert. A Vasas Akadémia ellen 65–57-es sikert ért el idegenben. A találkozó során Halász, Molnár, Antóni, Bíró Olivér, Horti, Füzi, Bor, Németh, Bíró Levente, Kocsis és Radó lépett pályára Juhász Olivér csapatában. A statisztikákat a klub nem tette közzé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában