Cselgáncs

2022.08.24. 16:00

Kenderesi a világ legjobbjaival mérkőzik

K. B.

Forrás: IJF

Már el is utazott Kenderesi Péter, a PVSK fiatal cselgáncsozója a Bosznia-Hercegovina fővárosában rendezett ifjúsági dzsúdó világbajnokságra, ahol ismét korosztálya legjobbjaival mérheti össze erejét.

A PVSK üstököse a második fordulóban, szombaton csatlakozik a megmérettetéshez, ellenfele a mongol Enkhbayer Altanshagai és a lengyel Kubiak Damian párharcából kerül majd ki a C-ágon.
Mint azt korábban többször is hangsúlyozta Kersics Antal, Kenderesi felkészítője, ebben az évben két igazán fontos megmérettetése van versenyzőjének, ebből az egyik a szeptember közepi prágai junior Európa-bajnokság, a másik természetesen az augusztus 24-28. között zajló vb. 

– Péter súlycsoportjában tudomásom szerint huszonnyolcan indulnak, óriási mezőny gyűlt össze. Szinte lehetetlen megmondani, mire lesz képes Péter, egy biztos, mi mindent megtettünk a felkészülés során – mondta Kersics a klub honlapjának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában