Simple Női Kupa

2022.08.10. 12:00

Kiütéssel kezdték a kupát a hölgyek

K. B.

Forrás: PVSK

Fotó: Rónási Márton

Nem is kezdhetett volna ennél jobban az idényre újjá alakuló PVSK női labdarúgócsapata, hiszen a Simple Női Kupa első fordulójából kiütéses sikerrel lépett tovább a következő körbe a Nagykanizsa ellen.

Már a nyolcadik percben megszerezték a vezetést a pécsiek, Spiel volt eredményes, majd szinte azonnal a második találat is felkerült a táblára miután öngólba kényszerítették a riválist. Ezt követően Szabó Bernadett triplázni tudott, s Hartmann Szabina, valamint Ferenc Éva is betalált. A vendégek csak a hajrában tudták némileg kozmetikázni a vereségüket.

PVSK–Nagykanizsa 7–1 (4–0)
Labdarúgó Simple Női Kupa, 1. forduló. Pécs, PVSK pálya. Vezette: Barta V., (Szabó L, Csákó). PVSK: Vajta V. – Rácz M., Spiel, Bircsák, Rituper – Végi (Makrai, 34.), Szabó B., Ferenc É., Hartmann V. – Bocz, Hartmann Sz. (Bús, 82.). Edző: Győrki Ákos.
Gólszerzők: Spiel (8.), Szabó Zs. (10. – öngól), Szabó B. (22., 64., 81.), Hartmann Sz. (34.), Ferncz É. (87.), ill. Farkas Cs. (89.).

Győri Ákos: – A szinte tökéletes helyzetkihasználás mellett néhol a játék is biztató volt. Több játékost is kipróbáltam különböző posztokon, keresve az ideális összeállítást. Három hét van a bajnoki rajtig, addig minden mérkőzés ajándék.

Ez következik: Zalaegerszeg–PVSK (08. 13., 11.00).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában