NB III.-as foci

2022.08.14. 20:34

Megszorongatta a PEAC az éllovast

Jól kezdett, és a vezetést is sikerült megszereznie az éllovas Hódmezővásárhely otthonában a PTE-PEAC labdarúgócsapatának az NB III. 3. fordulójában. A hazaiak azonban még a félidőig fordítani tudtak.

K. B.

Fotó: Löffler Péter

Meglepte a találkozó elején a PTE-PEAC a forduló előtt az NB III. Közép-csoportjának első helyén álló Hódmezővásárhelyt, amit az is jól mutat, hogy a 19. percben büntetőt lőhetett a pécsi gárda. A tizenegyest Keresztes Barna értékesítette is, s ezzel vezetéshez juttatta az újoncot. Sajnos a hazaiak még a szünet előtt felőrölték a Pécset, s Barta Norbert duplájával megfordították a találkozót. A folytatásban már nem változott az állás, de a bajnokesélyes ellen egy ilyen szoros vereség is megsüvegelendő a PEAC számára.

Hódmezővásárhely–PTE-PEAC 2–1 (2–1)
Labdarúgó NB III., 3. forduló. PEAC: Paceka – Than, Forró A., Nagy M., Varga B. – Archie, Temesvári (Tóth A., 65.), Kása B. (Bischoff, 79.) – Keresztes B. (Szabó Z., 79.), Makai (Udvardi, 65.), Bohata (Sárközi, 84.). Vezetőedző: Lőrinc Antal. 
Gólszerzők: Barta N. (39., 45.), ill. Keresztes B. (19. – büntetőből).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában