Labdarúgás

2022.08.28. 21:16

Nem bírta el a sok hiányzót a Kozármisleny: elvitte a három pontot a Gyirmót (Galéria)

Hazai környezetben szenvedett vereséget a Gyirmót ellen a HR-Rent Kozármisleny labdarúgócsapata az NB II. hatodik fordulójában.

Móga Richárd

Fotó: Laufer László

Elöljáróban a tavaly még az NB I.-ben szereplő Gyirmót ellen nem várt könnyű feladat a Kozármislenyre, főleg, hogy a meghatározó emberek közül Bartha betegség miatt hiányzott, Kirchner pedig kisebb sérülés miatt csak a kispadra tudott leülni, de a hét közben többen is sérüléssel bajlódtak. 

Továbbá a mislenyi kezdőcsapatba jelölt Vogyicska Balázs nem tudta vállalni a játékot, így Guth Ádám került a helyére.

A találkozó első félidejében a Gyirmót akarata érvényesült. Kapufáig és veszélyes helyzetekig jutottak, de gólt nem tudtak szerezni.

A második játékrész elején betalált a Gyirmót Pethő révén, aki a balról beívelt labdát fejelte közelről a hazai kapuba. A folytatásban is a Gyirmót járt közelebb a gólhoz, de Varasdi a legtöbbször résen volt.

A hajrában pedig Medgyes idő előtt kiszállt, ugyanis második sárgáját is begyűjtötte, így emberhátrányban fejezte be a meccset a vendégcsapat.

Összességében a Gyirmót megérdemelten győzött, és sikerével feljött a második helyre.

HR-Rent Kozármisleny–Gyirmót FC Győr 0–1 (0–0)

Kozármisleny, 700 néző. Vezette: Farkas Tibor (Kiss Balázs, Máyer Gábor)

Kozármisleny: Varasdi – Beke (Kirchner, 59.), Gajág, Gál Sz. (Hampuk, 83.), Turi – Kosznovszky, Tölgyesi – Guth, Kulcsár K., Vajda R. (Tóth Z., 70.) – Osei (Szabó D., 70.). Vezetőedző: Tóth László

Gyirmót: Hársfalvi – Szegi, Csörgő V., Polgár, Nahirnij – Vass Á. – Nagy P. (Hudák D., 83.), Medgyes Z., Hajdú Á. (Kovács M., 83.) – Simon A. (Soltész, 71.), Pethő. Vezetőedző: Csertői Aurél

Gólszerző: Pethő (49.)

Kiállítva: Medgyes Z. (89.)

Ez következik (09. 04.): MTK–Kozármisleny (17.00)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában