Röplabda

2022.09.30. 18:01

A fiúk trénere is mezt húz

Móga Richárd

Forrás: PTE PEAC Röplabda Szakosztály

Fotó: PORTRAIT_MAFFIA

A nyitányon vereséget szenvedett a PEAC női röplabdacsapata az NB II. Nyugat alapszakaszában, azonban ezen a hétvégén hazai környezetben lehet javítani a Viadukt ellen.

Közelgő ellenfele is alulmaradt az első körben, így az egyik együttes biztosan megszerzi idénybeli első pontjait. A találkozó vasárnap 15.00-kor kezdődik a POTE csarnokban.

Storcz Tamás, a csapat jelenlegi trénere: – Nem ismerjük ellenfelünket, így kizárólag magunkra koncentrálunk. A kitűzött cél a saját hibák számának csökkentése, hogy stabilabb legyen a teljesítmény.

A férfi bajnokság az idei kiírásban torna rendszerben kerül megrendezésre, így ritkábban lesznek meccsek, de szombaton két alkalommal is parkettre lép a PTE PEAC férfiröplabda-csapata a POTE csarnokban. A Gödöllő ellen kezdi meg szereplését a klub 12.00-kor, majd az UNI Győr ellen zárja a napot 16 órai kezdettel.

Szabó Tamás, az alakulat vezetőedzője: – Egyetlen poszton lesz gyengülés, hiszen Storcz Dániel távozásával egy nagyon rutinos és képzett feladót veszített a csapat és ezen a poszton egyenlőre nem is tudtam hasonló kvalitású fiatal játékossal pótolni a hiányt, ezért újra mezt húzok erre a szezonra, hogy minél jobb eredményt érjünk el és színvonalasabb mérkőzéseket játszunk.

Címkék#röplabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában