Atlétika

2022.09.21. 11:00

Bronzzal tértek haza a pécsiek

Nagyszerűen szerepeltek a PVSK ifjú atlétái a Magyar Atlétikai Csapatbajnokságon lévő erős mezőnyben, s közös erőfeszítéseiknek jutalma ezúttal egy bronzérem lett.

K. B.

Forrás: PVSK

Garamvölgyi Petra ezúttal 370 centimétert teljesített rúdugrásban, s így a dobogó harmadik fokára repült fel. Lomb Ádám az 5000 méteres síkfutást tudta le 14:42.00 alatt, ami az ötödik helyre volt elég. 

A sort Brunner Hugó folytatta, aki egy 703 centiméteres ugrással ötödik lett a távolugrók versenyében. 

K. Szabó Gabriella két számban is képviselte a Vasutat. A 8000 méteres síkfutást ötödikként zárta 2:14.42-es idővel, illetve az 1500 méteren hatodik lett. Utóbbit 4:35.07 alatt tudta le. 

A PVSK atlétika-szakosztályához kapcsolódó hír, hogy Nagy Lujzát meghívták a korosztályos válogatottba. A szeptember 24-én rendezendő ötcsapatos nemzetközi viadal Csehországban lesz az U16-os korosztály számára. Csehország, Szlovénia, Szlovákia, illetve Horvátország legtehetségesebb sportolóival mérik majd össze tudásukat a mieink.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában