Labdarúgás

2022.09.26. 19:00

Csak együtt sikerülhet! A szünetben is lépett előre a Misleny

Nagy változásokon, váltásokon ment át az NB III.-as bajnoki cím elhódítását követően a HR-Rent Kozármisleny, s még mindig fodrozódik a víz a hullámzás után. A szurkolók azonban reménykedhetnek, hogy lassan a tükörsima vízben egy újra győztes labdarúgócsapatot pillanthatnak majd meg az NB II.-ben is.

K. B.

Fotó: Szabó Miklós

Ha van csapat, amelyiknek jól jött a válogatott szünet, az a HR-Rent Kozármisleny, hiszen így volt némi ideje az új vezetőedzőnek, Szekeres Zoltánnak, hogy a folyamatos ellenfelekre való felkészülésből kiszakadva saját elképzeléseit gyakorolhassa játékosaival.

– Edzésről edzésre egyre jobban sikerül magunkévá tenni azt a játékot amit Zoli szeretne tőlünk látni – kezdte kérdésünkre a Misleny tavalyi házigólkirálya, Hampuk Ádám. – Természetesen van még hova fejlődni, hiszen nem dolgozunk régóta együtt, de meggyőződésünk, hogy jó irányba megyünk. A válogatott szünet alatt is léptünk előre, és még fogunk is, hiszen jóval több van ebben a csapatban, mint amit a tabella most mutat.

Igazán jól gyakorolni pedig erős ellenfelek ellen lehet, így a kék-fehérek is hétvégén a fővárosba utaztak, ahol az élvonalban szereplő Vasassal gólnélküli döntetlent játszottak.

– Próbáltuk a héten gyakoroltakat kivinni a pályára egy ilyen erős ellenféllel szemben is, és felvállalni azt a játékot, amit a bajnokságban is szeretnénk a pályára vinni. Fontos mérkőzések állnak előttünk, de nem féltem magunkat, megvan bennünk a kellő minőség, hogy eredményesek legyünk, és meginduljunk felfelé a tabellán – mondta a támadó.

Arra nem lehet panasza a szurkolóknak már most sem, hogy ne lenne egységes a csapat, a remek öltöző pedig jó eredményeket hozhat magával, az pedig a tabella aljáról való elmozdulást jelentheti.

– Jó a hangulat az öltözőben és az edzéseken is, ami fontos, hiszen csak együtt tudjuk elérni a célunkat. Bízom magamban, és azért dolgozom, hogy a lehető legtöbbet legyek a pályán, gólokkal, gólpasszokkal segítsem a csapatot – jelentette ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában