Labdarúgás

2022.09.28. 12:01

Gyarapodott a visszalépők száma, oda a Makó idénye is: a PTE-PEAC két riválisa visszalépett

Móga Richárd

Fotó: Török János

Sorra fogynak el a PTE-PEAC labdarúgócsapatának ellenfelei az NB III. Közép-csoportjában, ugyanis múlt héten a Balassagyarmat, míg a minap a Makó FC is visszalépett a harmadosztály küzdelmeitől.

A nógrádi alakulathoz hasonlóan, a Makó döntése is a jelenlegi gazdasági helyzetre vezethető vissza. A csongrád-csanádi együttes már megmérkőzött az idei idényben a baranyai gárdával, ráadásul 3–1-es győzelmet aratott hazai környezetben. Számos szép eredménnyel rukkolt elő a brigád, de ez a történet most sajnos véget ért. Továbá könnyen lehet, hogy az idő haladtával még több klub kerül majd erre a sorsra.

A Makó FC a bejelentés előtt még a Közép-csoport 12. helyén állt, 9 meccsen 3 győzelem, 2 döntetlen és 4 vereség volt a mérlegük. A szerdai, a 10. fordulóban esedékes találkozón – mikoris a PEAC a Balassagyarmatot fogadná – , az MTK II. otthonában már nem lépnek pályára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában