Labdarúgás

2022.09.02. 14:29

Harag nincs, csupán új impulzus indokolt

Sokakat meglepett, hogy Tóth László, a HR-Rent Kozármisleny vezetőedzője hat forduló után távozott, de a szurkolók megnyugodhatnak, a támadófoci a jövőben is megmarad.

Móga Richárd

Fotó: Löffler Péter

Bombaként robbant a hír szerda délután, hogy a HR-Rent Kozármisleny vezetőedzője távozik a csapat éléről. A legtöbb mislenyi szurkoló talán még meg sem szokta az ambiciózus, fiatal tréner jelenlétét a kispadon, a vezetőség hat forduló után úgy döntött, hogy új impulzusokra van szükség.

– A klubvezetés az elmúlt két és fél hónap folyamatainak elemzése és értékelése után jutott erre az elhatározásra, döntésünk nem az eredményeknek szólt – nyilatkozta lapunknak Magyar Márk, a Kozármisleny klubigazgatója. – Tóth László személyében egy remek és intelligens embert ismertünk meg, de úgy éreztük, hogy a bennmaradás érdekében most váltani kell. Szeretnénk leszögezni, hogy a pletykákkal ellentétben nem személyes ellentét, vagy egyszemélyi döntés vezetett az edzőváltáshoz.

Váratlanul ért mindenkit a bejelentés, de mint kiderült, nem szeretne az klub letérni arról az útról, amit elkezdett kitaposni. Ezúttal is modern, munkamániás edzőt keresnek, aki még nem kapta meg a lehetőséget máshol ezen a szinten.

– Hiszünk abban, hogy a reflektorfényen kívül is vannak szakemberek, akik profi szinten is tudnak értékeset alkotni. Fontos szempont az is, hogy a kiválasztottunk a támadófoci mellett tegye le a voksát, hiszen szeretnénk, ha a stadionunkba kilátogatók élvezzék meccseinket – vélekedett Magyar Márk.

Célkeresztben

A játékosokkal szerda délután közölték a hírt. A döntést elfogadta a csapat, továbbá még annyi ígéretet kaptak a vezetőségtől a játékosok, hogy a támadófociból nem szeretnének engedni, így Tóth László pótlására hasonló felfogású szakembert keresnek. Az együttest ezen a héten még az eddigi stáb vezeti – így a vasárnapi MTK elleni bajnokira is – , kiegészülve a mislenyi Jolly Jokerrel, Kovács Zoltánnal, aki régóta segíti a klubot és rengeteg tapasztalata van. Mint kiderült, az új edzővel szóban már megegyezett a klub, a bemutatása pedig jövő hét elején várható. Tóth László mislenyi mérlege: 6 bajnoki mérkőzés, 1 győzelem, 1 döntetlen, 4 vereség. Továbbá irányítása alatt 6 találatot szerzett, míg tíz gólt kapott a csapat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában