tájfutás

2022.09.06. 11:06

Javában készül az ob-ra a PVSK

K. B.

Forrás: PVSK

A Rókus-dombon rendeztek a Baranya megyei Tájékozódási Futó Szövetség megbízásából versenyt a hétvégén, amely remekül szolgált arra, hogy az országos bajnokságra is felkészüljenek a PVSK, s más, akár a szomszédos megyékből érkező klubok sportolói.

– Ez egy felkészülési verseny volt a két hét múlva, Esztergomban sorra kerülő országos bajnokságra – kezdte az egyesület beszámolójában Vonyó Péter, a Vasút szakosztályának szakmai vezetője. – Hangsúlyozni szeretném, hogy nem az eredmény volt a fontos, hiszen a PVSK tájfutói majdnem minden versenyszámban domináltak. Voltak Somogyból, Tolnából is tájfutók, még Zalaegerszegről is. Jól szervezett, kitűnően rendezett esemény volt, amely nagyon jól szolgálta a célját. Örömteli hír, hogy Baumholczer Máté sérülése szépen javul, fokozatosan terhelhető, és reméljük az országos bajnokságra rendben lesz. Az eredményekről még annyit, volt olyan, hogy az első hét helyen a PVSK tájfutói végeztek, és a versenyszámok több mint háromnegyedét szintén a PVSK nyerte.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában