NB II.-es foci

2022.09.12. 10:22

Magára talált a PMFC, látszott a mislenyi munka, felbecsülhetetlen pontok – reakciók

A PMFC fontos mérkőzést nyert Győrben a labdarúgó NB II. 8. fordulójában, míg a Szentlőrinc drámai módon rabolta el az összes pontot Kozármislenyben.

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Nehéz meccsre készült a PMFC Győrben, hiszen egyenlő ponttal futottak neki az NB II. 8. fordulójának. A találkozón Tóth-Gábor 34. percben szerzett találata döntött.

Weitner Ádám, a PMFC a vezetőedzője: – Nehéz mérkőzés volt, erre is számítottunk. Gyorsan, pörgősen kezdett a hazai csapat, de később magunkra találtunk. A második félidőben nagy nyomást helyeztek ránk, ám fegyelmezett játékunkkal újabb lépcsőfokot léptünk a csapatépítésben.

Nagy csatát hozott a HR-Rent Kozármisleny és a Szentlőrinc rangadója. A mérkőzés pedig a szokásos derbi hangulat mellett igazi drámát is hozott, hiszen a vendégek a ráadás harmadik percében szerezték meg a három pontot.

Szekeres Zoltán, a Kozármisleny vezetőedzője: – Nehéz megszólalni egy ilyen mérkőzés után, pedig a körülményekhez képest jól játszottunk. Kezd látszani a csapaton a héten elvégzett munka, de a válogatott szünetben előrébb kell lépjünk.

Jeremiás Gergő, a Szentlőrinc vezetőedzője: – Úgy tűnik, szeretünk hátrányban futballozni... A Kozármisleny jobban kezdett, és sokáig jobban is játszott. A megyei rangadó három pontja felbecsülhetetlen. Azért tudjuk, miben és hova kell még fejlődnünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában