Labdarúgás

2022.09.10. 18:01

Magyar Márk: szeretnénk megmutatni a kozármislenyi család erejét

Az NB III.-as bajnokságot veretlenül megnyerő HR-Rent Kozármisleny labdarúgócsapata Kozármisleny Városért Érdemérem kitüntetésben részesült a képviselő-testület döntése értelmében.

Móga Richárd

Forrás: Kozarmislenyfc.hu

Az idei városnapi ünnepségen a csapatot a helyszínen a tulajdonos, Feleki Attila, klubigazgató, Magyar Márk, kapusedző, Volcsányi Csaba és a tavalyi együttes kapitányhelyettese, Turi Tamás képviselte.

– Sokak, egy sportcsalád érdeme ez a kitüntetés, amelynek előterjesztését köszönjük Varga Éva képviselő asszonynak. Az elismerés ugyanúgy illeti a tavalyi csapat valamennyi tagját, a stábot, a játékosokat, illetve az őket támogató, sokszor „az árnyékban” dolgozó kollégákat, segítőket. Ebben a sokszor nehéznek tűnő harcban, amit az NB II.-ben maradásért folytatunk, jó, ha néha emlékeztetnek minket arra, hogy mi mindenre vagyunk képesek. Ilyenkor eszünkbe juthat, hogy mennyi rejlik a mi közösségünkben, és hogyha 30-40 ember teljesen gőzzel, hittel és odaadással egy irányba húzza a szekeret, abból nagyon komoly dolgok, akár ilyen rekordok sülhetnek ki. Tavaly nem mi voltunk a bajnokság esélyesei, idén pedig mindenki kieső helyre vár minket. Én azonban hiszek benne, hogy ezúttal is rá fogunk cáfolni a kétkedőkre, és megmutatjuk a kozármislenyi család erejét – nyilatkozta Magyar Márk klubigazgató az elismerés átvételét követően.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában