Labdarúgás

2022.09.26. 09:25

Meglepetésekből, gólokból és kiállításokból sem volt hiány – íme a hatodik forduló legjobbjai

Móga Richárd

Fotó: Laufer László

Hatalmas skalpot gyűjtött be a Bóly labdarúgócsapata az AutóCity Volkswagen Megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság hatodik fordulójában. Ebben óriási érdeme volt Dósa Tamásnak, aki hatalmas bravúrokat mutatott be mindvégig.

Ugyanezen a találkozón számos bólyi játékos is sziporkázott, de a Pécsvárad védelmében is remekelt Ladányi Viktor.

A Mohács hozta a kötelezőt, tökéletes hétvégét produkált, így a forduló válogatottjában találta magát Károly Viktor, Ignácz Olivér, valamint Müllerlei Szabolcs is.

A PTE PEAC II. megszerezte idénybeli első diadalát, köszönhetően többek között Jeránt Márk és Gelencsér Gergő jó játékának.

A Lovászhetény a Siklós ellen aratott magabiztos győzelmet. Prigli Gergő és Kaufmann Bence is kiválóan játszott, de Kovács Attila is oroszlánrészt vállalt a sikerben.

A Komló továbbra is veretlen, de ehhez kellett Belina Dávid jó játéka, na meg Tóth Adrián duplája.

A Villány egy pontot otthon tartott a PVSK ellen, ráadásul egy igencsak izgalmas hajrá után, ugyanis Rázics Martin csereként beállva kiharcolt egy büntetőt, amit végül Lehota Bálint értékesített.   

 

 

A hatodik forduló válogatottja

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában