Kézilabda

2022.09.29. 19:00

Meglepetést okozna a Sport36-Komló a Bányászrangadón

K. B.

Fotó: Péter Szabó Zoltán

Utolsó mérkőzését játssza szeptemberben a Sport36-Komló NB I.-es férfikézilabda-csapata, s eddigi legkeményebb ellenfelével találkozik. Kilvinger Bálint legénysége Tatabányára utazik a két pont reményében, ahol pénteken 18.30-kor kezd.

A Bányászrangadó mindig pikáns mérkőzést ígér, még ha a Komló esélytelenebbül is fut neki a párharcnak. Most ráadásul a bajnokságban alig van különbség a két gárda között, hiszen mindössze egy pont választja el őket. Így a Csurgó után egy másik tabella szomszéddal találkoznak Jerkovicsék.

– Kicsit rövidebb volt ez a hét, de elég volt arra, hogy pihenjünk egy kicsit és felkészüljünk – jelentette ki Ante Granics, az előző forduló válogatottjában is helyet kapó komlói hálóőr. – Ezen a mérkőzésen is a harcos védekezés mellett okos, türelmes támadójátékot kell játszanunk. Ha ezt sikerül megvalósítanunk, akkor van esélyünk arra, hogy meglepetést okozzunk.

Az állás 4 forduló után: 1. Szeged 8 pont, 2. Telekom Veszprém (3 mérkőzés) 6, 3. NEKA 6, 4. Tatabánya 6, 5. Sport36-Komló 5, 6. Csurgó 5, 7. Gyöngyös 5, 8. Ferencváros (3 m.) 4, 9. Budakalász 4, 10. Balatonfüred 3, 11. Fejér B.Á.L.-Veszprém 2, 12. Budai Farkasok 0, 13. Dabas 0, 14. Cegléd 0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában