Futás

2022.09.08. 11:02

Néhány nap múlva ismét lehet futni, sétálni, vagy akár kutyát sétáltatni egy jótékony célért

Móga Richárd

Fotó: Pesthy Márton

A Dunántúli Postás Sportegyesület (DPSE) korábban tíz alkalommal szervezte meg nagy sikerrel a „Fuss a rákgyógyításért!” elnevezésű futást, azonban 2019-től a két intézmény együttműködésének és kiváló szakmai kapcsolatának köszönhetően a Pécsi Tudományegyetem Sportirodája lett a rendezvény .házigazdája.

A PTE Sportiroda munkatársainak idén is elsődleges célja, hogy a futás által összegyűlt karitatív összeget, az első forintjától az utolsóig a betegekre, illetve az ő komfortérzetük növelésére fordítsa egy alapítványon keresztül.

Szeptember 10-én tehát ismét lehet futni, sétálni, vagy akár kutyát sétáltatni egy jótékony célért Pécsett. 

Tervezett program:

09.00 Helyszíni regisztráció kezdete a Széchenyi téren (előregisztráció hiánya esetén)

10.30 Ünnepélyes megnyitó, bemelegítés

11.00 Start (futás, kocogás, séta)

11.30 Futónagyköveti díjazás, tombola

További részletek:                       

Táv: 2,6 km

Tervezett útvonal: Széchenyi tér – Irgalmasok u. – Citrom u. – Jókai tér – Ferencesek u. – Szent István tér – Janus P. u. – Mária u. – Flórián tér – Nagy Flórián u. – Király u. – Széchenyi tér

Előzetes regisztrációra szeptember 4-ig volt lehetőség.

Helyszíni regisztráció: 2022. szeptember 10. 9:00-10:15 (Helyszíni regisztráció esetén ajándékpólót csak a készlet erejéig tudnak biztosítani.)

A részvételi díj egységesen min. 2000 Ft. A részvételt – a készlet erejéig – ajándékpólóval (valószínűleg idén KÉK színben) jutalmazzák.

Az előzetesen regisztrálók az ajándékpólót személyesen (Rektori Kabinet, Vasvári Pál utca 4. 004-es iroda) vagy futónagykövetük által vehetik át szeptember 07-én és 08-án a nevezési díj befizetése mellett. A legtöbb futót toborzó nagykövet díjazásban részesül.

Címkék#futás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában