Labdarúgás

2022.09.19. 09:48

Oroszlánrészt vállaltak csapataik sikerében – íme az ötödik forduló válogatottja

Móga Richárd

Fotó: Löffler Péter

Begyűjtötte negyedik győzelmét a Sport36 Komlói Bányász labdarúgócsapata az AutóCity Volkswagen Megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójában. Ebben a diadalban nagy szerepe volt Tóth Adriánnak és Belina Dávidnak is, akik oroszlánrészt vállaltak.

Tovább hengerel Mohács, ráadásul ismét lehúzta a rolót Kvanduk János alakulata. Köszönhetően Farkas Máté szép védéseinek, valamint Károly Viktor és Ignácz Olivér remekléseinek. A vezetőedző még Hetényi Márkot dicsérte, akinek figyelme egy percre sem lankadt.

A PVSK is tovább őrzi veretlenségi szériáját,  így tovább tapad az élmezőnyre Mink Olivér együttese. Kiváló teljesítménnyel rukkolt elő a hétvégén Kiss Krisztián, Aszalós András, Sziládi Roland és Sztojka Alex is.

Magabiztos győzelmet aratott a Sellye otthonában a Lovászhetény, s ezzel Bíró Ferenc klubja megszerezte idénybeli második sikerét is. A gólcsapot Kaufmann Bence nyitotta meg, a 80. percben pedig már a harmadik találatát jegyezte.

Az ötödik forduló válogatottja.
 

Itt találja a 2022/23-as szezon forduló válogatottjait.: 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában