Röplabda

2022.10.07. 12:01

A listavezető ellen húznak mezt a pécsi lányok

Móga Richárd

Forrás: PTE - PEAC Röplabda Szakosztály

Fotó: PORTRAIT_MAFFIA

A PEAC női röplabdacsapata a legutóbbi fordulóban megszerezte idénybeli első győzelmét az NB II. Nyugat alapszakaszában, azonban a hétvégén nagy feladat előtt áll a pécsi brigád.

A baranyai együttes gőzerővel készül a mérkőzésre, amit a Kispest SE csaptával játszik idegenben vasárnap 17.00-kor. Emellett az NBII.-es csapat szinte egészét adó fiatal kerettagok az U20-as bajnokság „A kategóriájában” is pályára lépnek.

A PEAC felemásan kezdett, míg a Kispest ez idáig hibátlan, így a mutatók alapján hazai győzelem várható, de nem feltett kézzel lép majd parkettre Storcz Tamás alakulata.

Storcz Tamás, a csapat vezetőedzője: – Szombaton folytatódik az U20-as bajnokság, két mérkőzésen lépünk pályára Érden. Egyik ellenfelünk sem tűnik verhetetlennek, de az eredményjelző helyett a fókuszba a saját játékunk stabilizálását és a tapasztalatszerzést helyezzük. Remélem ez a torna jó felkészülés lesz a másnapi NB II.-es fordulóra, ahol a jelenleg listavezető Kispest ellen húzunk mezt. A tapasztaltabb hazaiak ellen sok mozgásra, csapatjátékra lesz szükség. A felkészülés jól halad, a lányok jól dolgoznak, reméljük meg tudjuk mutatni a legjobb formánkat, és el tudjuk hozni a három pontot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában