Vívás

2022.10.04. 13:13

Megmérkőztek, megmérettek, és nem buktak el

K. B.

Forrás: PTE-PEAC

Hajdúhadháza Szép eredményeket értek el a PTE-PEAC vívói a három napos hajdúhadházi Olimpici versenyen, amelyen a fiatalok akár több korosztályban is elindultak.

Már az első napon a gyermek lány korosztályban Megyeri Aliz 12., Bagoly Adél az 54. helyet érte el, ami egyaránt megsüvegelendő a nívós mezőnyben.

Másnap az újonc lányok versenyén Varga Judit vívott a legjobban a pécsiek közül. Ő a 11. helyen zárt. Rajta kívül a korosztályban elindult még Faragó Tamara (35.), Sörös Eszter, (43.), Papp Nikolett (49.).

A záró napin került sor a serdülő versenyre, ahol már indultak fiúk is az egyetemi egyesülettől. A hétvége legjobb eredményét Nagy-Tószegi Soma érte el aki a 75 fős mezőnyből 5. helyen zárt. Bagoly Benedeknek (14.) és Szentpáli Dánielnek (16.) sikerült még bevívnia magát a legjobb 16-ba, Bernhardt Áron pedig szoros aszóban maradt alul a 16-ba kerülésért. Ő végül a 32. helyen végzett.

A lányok versenyében Lippai Diánának sikerült a legjobban szerepelnie vasárnap, a 22. helyet szerezte meg. Mellette az előző napon versenyző újonc lányok is bizonyítottak. Faragó 31., Varga 41., Papp 52., Sörös 71. helyen végzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában