Sárkányhajó

2022.10.02. 16:45

Mindenki pécsi akart lenni a Dunai Regattán

Móga Richárd

Forrás: PTE Táncegyüttes

Az idei évben ismét megrendezték a Dunai Regattát, ráadásul igencsak nagy sikerrel. Korábban már beszámoltunk Schmidt Ádám sportért felelős államtitkár beszédéről, de ezúttal a pécsi tehetségekről szeretnénk szót ejteni.

A nagy népszerűségnek örvendő eseményen megmutatta magát a PTE PEAC Cheerleading Szakosztálya, de a PTE Brass Band tagjai is bizonyították tehetségüket.

A baranyaiak felforrósították a hangulatot a rakparton, így többek között Gundel Takács Gábor is büszkélkedett a mieinkkel. Sőt, még az olimpiai bajnok Schmidt Pál is fotózkodott a brigáddal.

A sárkányhajós versenyzők ezúttal is kitettek magukért, a 20 fős legénységgel evezők közül az első futamban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem érzett rá a megfelelő ritmusra, így győztesként szelték át célvonalat, mögöttük az ezüstérmes a Szegedi Tudományegyetem, bronzérmes pedig a Károli Gáspár Református Egyetem lett. A második futamban a Széchenyi István Egyetem ékeskedett, nem sokkal utánuk következett a Pécsi Tudományegyetem, a sort pedig a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem zárta.

Forrás: PTE Táncegyüttes


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában