NB II.-es foci

2022.10.02. 18:09

Nem okozott komolyabb problémát a Dorog a Mislenynek

Nagyon bekezdett a HR-Rent Kozármisleny labdarúgócsapata az NB II. 9. fordulójában Dorogon, amivel meg is alapozta a sikerét.

K. B.

Forrás: MW

Jót tett a HR-Rent Kozármislenynek a válogatott szünet, hiszen az új vezetőedző, Szekeres Zoltán tudott alakítani a játékon, s úgy néz ki be is érett a munka, mire Dorogra kellett utaznia a csapatnak.

Egy baloldali szögletet követően Füredi fejelt közelről a kapuba, majd a 39. percben egy szép támadás végén Károly Bálint lőtt a bal alsóba.

Mondhatnánk, hogy az I-re Tóth Zoltán tette fel a pontot, aki első labdaérintéséből a 76. percben háromra növelte a kék-fehérek előnyét, de a 88. percben a hazaiaknak is jutott még egy szépségtapasz.

DOROGI FC–KOZÁRMISLENY 1–3 (0–2)
Dorog, Buzánszky Jenő Stadion, 400 néző. Vezette: Gaál Ákos (Király Zsolt, Ország Péter)
DOROG: Molnár Zs. – Tóth B. (Barna G., 60.), Gyurácz, Keresztes K., Papp M. – Lénárt – Oldal T. (Rácz F., 60.), Szerencsi, Lustyik (Albert Á., 40.), Szedlár (Sztojka, 60.) – Paudits (Magyari, 60.). Vezetőedző: Fenyvesi László
KOZÁRMISLENY: Lékai – Beke, Gajág, Füredi, Turi – Vajda R. (Nagy E., 75.), Kosznovszky, Tölgyesi – Vogyicska (Kotroczó, 85.), Károly B. (Kulcsár K., 63.), Bartha L. (Tóth Z., 75.) Vezetőedző: Szekeres Zoltán
Gólszerző: Magyari (88.), ill. Füredi (7.), Károly B. (39.), Tóth Z. (76.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában