Futsal

2022.10.04. 14:30

Vérszegényen szerepelt a PTE-PEAC futsalcsapata az érdi Mad Dogs otthonában – harmadik vereséget jegyezte a klub

Gyengén teljesített a PTE-PEAC futsalcsapata az érdi Mad Dogs otthonában, így Élő Tibor alakulata elszenvedte idénybeli harmadik vereségét.

Móga Richárd

Fotó: Laufer László

Az NB II. Nyugati-csoport hatodik fordulójának végezetével akár a harmadik helyre is felléphetett volna a pécsi brigád, azonban a vérszegény játéknak köszönhetően visszacsúszott a hatodik pozícióba.

A baranyai játékosok fejben teljesen máshol jártak, így a házigazdának nem is kellett különösebben megdolgoznia a győzelemért.

MAD DOGS FUTSAL–PTE PEAC-B BUILD&TRADE 4–0 (2–0)

Férfi futsal NB II. Nyugati csoport, 6. forduló. PEAC: Molnár M. – Tóth M., Koronics, Bartal, Vénosz. Cserék: Wilkesz, Bálint G., Molnár Cs., Palvek, Füzes, Kovács A. Vezetőedző: Élő Tibor.

Gólszerzők: Balogh A. (6.), Ribeiro (19., 40.), Huszty (26.).

Kiállítva: Bartal (24.).

Ez következik (10. 10.): PEAC–Dunaújváros (20.00).

Tóth Márk, a csapat egyik alapembere: – A szezon eddigi leggyengébb teljesítményét tettük le az asztalra. Akadt pár helyzetünk, de az sem kidolgozott akcióból, hanem az ellenfél hibáiból keletkezett, ráadásul ezeket is rendre elhibáztuk. A Mad Dogs egy dörzsölt, sok csatát megélt játékosokkal teletűzdelt csapat, a rutin az ő oldalukon állt, ettől függetlenül több „csibészséget” vártam volna el a csapattól. Ha mindenki egy kicsit többet vállalt volna, akkor jobban is alakulhatott volna számunkra a mérkőzés. Le kell vonnnunk néhány tanulságot, és mennünk kell tovább, hiszen nagyon hosszú még a bajnokság.

Az eredménnyel nem volt elégedett a PTE PEAC szakosztályvezetője sem.

– A rutinos Mad Dogs játékosok szinte minden hibánkat kihasználták, és a csapatkapitányunk teljesen felesleges kiállítása is sújtotta a csapatot. Amíg fejben nem rendezzük magunkat, kár álmodozni. Ennél jóval több kell mindenkitől, mert elméletben minden szép és jó, csak a pályán nem működik valahogy a kémia – nyilatkozott a klub hivatalos oldalának Hári József.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában