NB III.-as foci

2022.11.19. 09:30

A bajnoki cím vadásza ellen küzd a PTE-PEAC

Sz. Zs.

Fotó: Laufer László

A Közép-csoport egyik legerősebb gárdája, az ugyan nem listavezető, de még bajnoki álmokat szövögető Dunaújvároshoz utazik szombaton (13.00) a labdarúgó NB III.-ban a PTE-PEAC Kalo Méh. Lőrinc Antal vezetőedző dolgát nemcsak négy sárga lapos játékosa, hanem a múlt heti Fradi-verés során térd-oldalszalag-szakadást szenvedő Nagy Máté hiánya is nehezíti.

Ráadásul a házigazdák soraiban korábbi NB II.-es, sőt, élvonalbeli labdarúgókkal is farkasszemet kell nézniük, és éppen az ellenfél utolsó idénybeli hazai, tehát nyilván fokozott küzdőszellemmel felvértezett bajnokiján.

A pécsiek taktikája ezzel együtt nem a bunkervédekezésre épül, ebből a különösen nehéz meccsből is a legtöbbet, ha lehet, pontot szeretne kihozni a csapat, ígéri a mesterük. Ebben segítségükre lehet egy kis frissítés is, így az eddig kevesebb szerephez jutó focisták is több bizonyítási lehetőséget kaphatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában