Kosárlabda

2022.11.19. 11:30

A korábbiakból nem vonhat le következtetést az NKA Pécs

K. B.

Forrás: NKA Pécs

Az NKA Pécsnek nem lesz könnyű feladata az NB I. B. 9. fordulójában, hiszen az egyik szintén bajnoki címről áhítozó riválist fogadja ma 19.00-kor, a Jászberény érkezik hozzá.

– Az előző szezonban hétszer találkoztunk, de ezekből a meccsekből sok tanulságot, következtetést nem lehet levonni erre az idényre vonatkozóan, hiszen voltak változások a két csapat keretében, ráadásul leendő ellenfelünket már más vezetőedző irányítja – fogalmazott Ivica Mavrenski vezetőedző a klub felületein. – Az akkori összecsapásokból tehát nem lehet kiindulni. Arra kell fókuszálnunk, hogy az egyik legerősebb kerettel rendelkező csapattal találkozunk szombaton! Negyven percen át folyamatosan, minden minutumban nagyon kell koncentrálnunk, végig ott kell lennünk fejben, csak így nyerhetünk. Kemény, veszélyes ellenfelet fogadunk, amely biztosan azért jön hozzánk, hogy győzzön. A lehető legjobb teljesítményt, fegyelmezett játékot kell nyújtanunk annak érdekében, hogy ezt a csatát megnyerjük!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában