Labdarúgás

2022.11.29. 11:01

A Pécsi Kispályás Labdarúgó Bajnokság bankettjén Tóth Alexandrát is köszöntötték, aki az egyik idős sportoló életét mentette meg

Móga Richárd

Forrás: PSN Zrt.

Pénteken a Slyven Rendezvényközpontban tartották a Pécsi Kispályás Labdarúgó Bajnokság záróbankettjét, ahol több mint 200 résztvevő volt jelen.

Az ünnepséget Máté János, a PSN Zrt. vezérigazgatójának beszéde nyitotta, köszöntve az egybegyűlteket, és megköszönve mindenkinek a befektetett munkát, részvételt. A díjakat, okleveleket, valamint kupákat az ElitLiga 35+ és 50+ csoportok, illetve az I. osztály csoport névadói és egyben támogatók, az AutóCity Zrt.-től Liszácz Mihály, a Focivilágtól pedig Zsingor György és Máté János vezérigazgató adta át.

A banketten köszöntötték a Galenus Mentőszolgálat munkatársát, Tóth Alexandrát, aki 2022. júniusában az egyik idős sportoló életét mentette meg. Végezetül pedig tombolasorsolással zárult a a jó hangulatú esemény.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában