Futsal

2022.11.28. 11:01

Egy győzelemmel elszakadhat a középmezőnytől a PTE-PEAC

Móga Richárd

Fotó: Szakony Attila

Kőkemény mérkőzés vár a PTE-PEAC futsalcsapatára az NB II.-es bajnokság tizenkettedik körében, ugyanis a Nagykanizsa otthonában kell bizonyítani. A zalai klub a hatodik helyen, így a PEAC mögött tanyázik a tabellán. Jelenleg négy pont a különbség, tehát hátrébb nem eshet Élő Tibor alakulata, sőt, sokkal inkább előre kellene tekinteni, hiszen egy esetleges diadallal bizony elszakadna az együttes a középmezőnytől, ráadásul akár a negyedik helyre is feltornázhatja magát.

A pillanatnyi formát látva erre minden esély megvan, ugyanis a baranyai gárda bombaformában van, na meg legutóbb Bugyin egy jókora önbizalombombával gazdagodott. Igaz, a bajnokságot tekintve lőtt gólokkal jobban áll a Nagykanizsa, hiszen a PEAC 41 találatnál jár, míg a házigazda már 53-nál. A védekezéssel viszont hadilábon áll a nagykanizsai legénység, ugyanis 54 alkalommal kapitulált, a pécsi csapat pedig csupán 28-szor.

Az összecsapás hétfőn 19 órakor kezdődik a Kanizsa Arénában.

 

Címkék#futsal

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában