Dupláznak

2022.11.11. 14:05

Indiai és szerb légiósok ellen áll asztalhoz a PEAC

Sz. Zs.

Fotó: Laufer László

A nemzetközi kupasorozatok miatt csaknem háromhetes szünet után a 6. fordulóval folytatódnak a férfiaknál az asztalitenisz Extraliga küzdelmei. A PTE-PEAC Kalo Méh gárdája éppen az Európa-kupa-búcsú, illetve a Komlótól legutóbb elszenvedett váratlan bajnoki vereség miatt nem éppen a legjobb előjelekkel tekint a dupla hétvégi forduló elé, mondja Orosz Gábor edző.  

Ráadásul első ellenfelük, a Celldömölk éppen velük szemben veti be először Indiából igazolt új légiósát, egyébként is erős összeállítását tovább fokozva. E találkozón így nem a pécsiek az esélyesek, ám szakvezetőjük ezzel együtt sem adja föl előre játékosai győzelmi esélyeit.

Vas megyéből aztán rögtön még egy kicsit északabbra, Győrbe vezet a PEAC útja, ahol szombaton a még a 3. fordulóból elhalasztott mérkőzésen lépnek asztalhoz. Az előző napinál lényegesen nagyobb reményekkel, bár fiataljai mellett a Győr is be tud vetni egy erős szerb légiót. Érdekesség, hogy itt pingpongozik a PEAC két kölcsönadott válogatott játékosa, Kovács Sebestyén és Hőgye Dániel, aki így saját anyaegyesülete ellen mérkőzik majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában