NB II.-es foci

2022.11.27. 07:13

Jön a baranyai clasico

Egy hét szünetet követően újra a pályán lesznek az NB II.-es labdarúgócsapatok, s természetesen köztük lesz a PMFC, a Szentlőrinc és a Kozármisleny is. Ráadásul nem akármilyen meccsel jön a folytatás, hiszen a két piros-fekete egylet vasárnap 15.00 órától egymással ütközik meg. A kék-fehéreknek közben Szombathelyen kell bizonyítaniuk.

Kvanduk Bence

Fotó: Löffler Péter

Baranyai körkép Nehéz megmondani, hogy jókor jön-e a baranyai szuperrangadó a PMFC és a Szentlőrinc között, hiszen egyfelől a világbajnokság miatt sokkal többen égnek futball-lázban, másfelől épp a világ legnagyobb seregszemléje vonhatja el az érdeklődést a magyar mérkőzésekről. Ennek ellenére az egészen biztos, hogy Nikitscherék meg fognak ütközni Darócziékkal, s mindkét fél a három pontra fog utazni, nem fogják beérni eggyel.

Kár lenne ez előtt a meccs előtt a tabellával foglalkozni, vagy korábbi eredményekkel, hiszen ez pontosan az a találkozó, ahol ezek mit sem számítanak, mindig háromesélyes a mérkőzés. 

Eközben a Szombathely otthonában kell megmutatnia a Kozármisleny gárdájának, hogy a tavaszi szezonban is kell még számolni velük a bennmaradók közt.

A mai program: Kazincbarcika–MTK Budapest, Soroksár–Budafok, Siófok–Mosonmagyaróvár, Nyíregyháza–Csákvár (mind 13.00), PMFC–Szentlőrinc, Szombathely–Kozármisleny, Ajka–Dorog, Tiszakécske–Békéscsaba, Győr–Diósgyőr (mind 15.00). 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában