Cselgáncs

2022.11.22. 16:00

Kenderesi ötödik hellyel zárta az évét

Nehéz ellenfeleken gyűrte át magát Kenderesi Péter, a PVSK tehetséges cselgáncsozója a győri Európa-kupán, s végül ötödik helyen zárt.

bama.hu

Forrás: Shutterstock

Fotó: Andrey Burmakin

Nehéz ellenfeleken gyűrte át magát Kenderesi Péter, a PVSK tehetséges cselgáncsozója a győri Európa-kupán, s végül ötödik helyen zárt.

– Péternek ez volt az utolsó Európa-kupa versenye ebben az évben. Két győzelmet aratott, egy bosnyák és egy ukrán versenyző ellen, majd a döntőbe kerülésért egy romántól kapott ki – részletezte a versenyt Kersics Antal, a Vasút szakosztályának szakmai vezetője a klub honlapján. – Végül a harmadik helyért egy koreai ellen mérkőzött, akitől vereséget szenvedett, így az ötödik helyen végzett. Vele kapcsolatos az a hír, hogy szombaton két hétre a válogatottal Japánba utazik edzőtáborba.

Persze nem csak Kenderesi képviselte a PVSK-t.

– Takács Sára 52 kg-ba első éves, Máj Zsuzsanna 57 kg-ban másod éves ifiként, először indultak Európa-kupán. Ők most helyezetlenül zárták a versenyt – folytatta. – Nekik ez a tapasztalatszerzés miatt volt fontos verseny, mindketten nagyon jó mérkőzést vívtak. Zsuzsa egy ciprusitól, Sára egy román judostól kapott ki. Az idén még lesznek versenyeink, például a hét végén harmadosztályú magyar bajnokság, valamint a következő héten diákoknak lesz verseny, és jönnek még övvizsgák is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában