NB III.-as foci

2022.11.13. 09:00

Leandróék ellen készül rangadóra a PTE-PEAC

Szűcs Zs.

Fotó: Török János

Egyre rangosabb ellenfelekkel mérheti össze erejét a labdarúgó NB III. őszi zárófordulóiban a PTE-PEAC Kalo Méh. A múlt héten az MTK Budapest II. otthonában elért döntetlennel a tarsolyában most a Ferencváros második gárdáját fogadja Lőrinc Antal csapata. Ráadásul a statisztika alapján hajszálnyival esélyesebben is, hiszen egyaránt megegyező győzelem/döntetlen/vereség számaikat plusz ötös gólkülönbség billenti az egyetemisták javára. 
Annak ellenére, hogy a zöld-fehéreknél rendszeresen visszajátszik több élvonalbeli focista is, így akár Leandrót is láthatja a pályán, aki vasárnap 13 órakor kilátogat a Stadion utcába, ahová jó pár összecsapás után hétvégi hazai PMFC-meccs híján most visszatérhet a PEAC. 

Lőrinc Antal ezúttal is az MTK ellen látott alázatos, ellenben harcos játékra számít, csak kicsit kevesebb hibával, hogy az akkori egy most három begyűjtött pontra nőhessen. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában