Vívás

2022.11.30. 19:00

Mahler Balázs remekül vívott

Kitettek magukért a komlói vívók novemberben, akik több versenyen is megmérették magukat, s hasznos tapasztalatokat szereztek a nívós mezőnyökben.

K. B.

Mahler Balázs (jobbra) kiválóan helyt állt

Forrás: Villa Complov SC

Kitettek magukért a komlói vívók novemberben. A serdülő (U15) korosztályból felversenyző Fábián Fanni indult november 5-én az egy korosztállyal idősebbeknek (kadét) kiírt Magyar Kupa női párbajtőr viadalon a budapesti Gerevich Aladár Sportcsarnokban a Villa Complov SC színeiben. A tehetség a csoportban egy győzelmet szerzett, amivel a második legjobb kieső lett az első kör után, így a 92. helyen végzett a 112 fős mezőnyben.

Hasonlóan járt 26-án, ugyanott, a felnőtt Magyar Kupán Mahler Balázs, aki a 121 fős mezőnyben ugyancsak egy győzelemmel, a csoportkör utáni második legjobb kiesőként zárt a 98. helyen. Szokol Balázs ugyanitt a 120. helyen végzett. Ők másnap, két társukkal kibővülve Baján is a pástra léptek a Pósta Sándor Emlékverseny szabadidős párbajtőrviadalon, amelyen 51-en indultak a férfiak mezőnyében. Mahler Balázs a csoportban hatból öt asszóját megnyerte, majd a táblán is kétszer diadalmaskodott, így a 13. helyen végzett. Gálffy Gyula és Szokol Balázs a 32-es táblán szenvedtek vereséget, előbbi a 33. utóbbi a 44. helyet szerezte meg. A nőknél 22 indulóból végzett a 18. helyen Albertné Zsibrik Anikó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában