NB II.-es foci

2022.11.14. 09:38

Mindent megtett a PMFC, tíz emberrel is küzdött a Lőrinc, örülnek Mislenyben – reakciók

Zsinórban negyedik NB II.-es bajnokiján játszott döntetlent, s harmadjára 1–1-et a PMFC labdarúgócsapata. Ugyanennyi ideje nem szerzett pontot a Szentlőrinc, míg a HR-Rent Kozármisleny egy hajrában bekapott gól miatt nem tudott kikecmeregni a gödörből.

K. B.

Az MTK is útját tudta állni a PMFC-nek

Fotó: Koncz Marton

Az egyik legnehezebb teszt állta ki egy kisebb megingással a PMFC védelme, hiszen korábbi válogatottak, illetve annak közelébe érő támadók rohamait állta egyetlen gólt kapva az MTK otthonában. A másik oldalon azonban szintén csak egy gólt sikerült összehozni a bajnokság egyik leglyukasabb védelme ellen, így maradt a pontosztozkodás egy élvezetes meccs után.

Weitner Ádám, a PMFC vezetőedzője: – Jó csapat otthonában is megtöltöttük tartalommal a játékunkat. Mindent megtettünk annak érdekében, hogy kihozzuk a maximumot magunkból. Az a célunk, hogy tovább fejlődjön a játékunk.

A Szentlőrinc kaotikus meccsen vesztette el a pontokat az Ajka ellen, pedig kétszer is vezetett. A találkozón tényleg volt minden, fejelés, kiállítás, két büntető, de talán ezúttal kevesebb eseménnyel is beérte volna a hazai közönség, ha az több ponttal jár.

Jeremiás Gergő, a Szentlőrinc vezetőedzője: – Jól kezdtünk, sikerült mezőnyfölényt kialakítanunk, de egyéni hibák követtünk el, könnyű gólokat kaptunk. Tíz emberrel is nagyot küzdöttünk, lesz két hetünk kijönni a rossz szériából.

A Kozármisleny sokáig vezetett a Győr ellen egy szép kontra után, de a végén már nem bírta feltartóztatni a remek ellenfelet, s elvesztett két pontot.

Szekeres Zoltán, a Kozármisleny vezetőedzője: – Örülök az egy pontnak, mert a Győr jó csapat. Megvoltak a helyzeteink ahhoz, hogy három pontot szerezzünk, de nem értékesítettük a lehetőségeinket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában