Helyi sport

2022.11.22. 14:35

Nem elaludt, belőtte szépen a másodikat Kiss Balázs a Szigetvár ellen

Nem feltétlenül a baranyai csapatokról szóltak a magasabb osztályú labdarúgó utánpótlás bajnokságok, de így is volt több szép győzelem.

K. B.

Fotó: Kurdi József/pmfc.hu

Meg kellett nagyon harcolnia a pontokért a PMFC U19-es labdarúgócsapatának az országos bajnokság 8. fordulójában, azonban bármennyire kapart, a gól nem jött össze, így osztozkodnia kellett. Az egy korosztállyal fiatalabbaknak már jobban ment, s a Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia ifjoncainak hármat is lőttek.
PMFC–Újpest 0–0
Országos labdarúgó U19, Kiemelt-csoport, 8. forduló.

Kaposvár–PMFC 1–3 (0–1)
Országos labdarúgó U19, Kiemelt-csoport, 10. forduló. Gólszerzők: Pressing (88.), ill. Vinkovic Toni (3.), Gáspár Marcell (54.), Pere Balázs (67.).

Regionális U19, Délnyugat, A-csoport
A regionális bajnokság fordulója nem a baranyai sikerekről szólt. A PVSK otthonából a Baja vitte el a pontokat egyet lőve, míg Szekszárdon a Szentlőrinc egy négyest kapott.
Szekszárd–Szentlőrinc 4–0 (1–0)
Gólszerzők: Lakatos A. (44.), Renczes (56.), Csapó A. (73.), Horváth L. (89.).

PVSK–Baja 0–1 (0–1)
Gólszerző: Regajz (26.).

A Kozármisleny csapata ma játszik majd 13 órától a Kaposvölgye otthonában a 12. fordulóban, s egy sikerrel megelőzheti az egyébként harmadik PVSK-t is, igaz egy meccs előnyben is lesz.

Regionális U17, Délnyugat, B-csoport
Itt is a fiatalabbaknál jöttek be inkább a dolgok, még akkor is, ha a PVSK nem szerzett pontot. A Vasúttól a Szentlőrinc vette el az összes pontot egy Kolonits góllal.
A PTE-PEAC nagyon gyorsan bekezdett, hiszen a 4. percben Hermann Balázs, majd szinte azonnal Kiss Balázs is betalált. Bár a vendégek képesek voltak szépíteni, Fehér Bence és Keil Dorián megpecsételte a sorsukat.
PVSK–Szentlőrinc 0–1 (0–0)
Gólszerző: Kolonits Brendon (82.).

PTE-PEAC–Szigetvár 4–1 (2–1)
Gólszerzők: Hermann Balázs (4.), Kiss Balázs Dominik (6.), Fehér Bence (48.), Keil Dorián (82.), ill. Orsós G. (17).Kvanduk B.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában