NB II.-es foci

2022.12.04. 16:53

A Misleny meglepően simán vette a Siófok elleni meccset

Beindult a Kozármisleny az NB II. 19. fordulójában, s egy négyessel küldte vissza a Balaton-partjára a Siófok labdarúgócsapatát.

K. B.

Forrás: MW

A Kozármisleny szurkolói régóta várják már, hogy tiszta szívből ünnepelhessenek, ezt pedig most Bartháék a Siófok ellen megadták nekik. Gajág már az első félidő végén betalált egy szögletet követően, majd a nagyon aktív Vajda egy rossz felszabadítást vágott a kapuba. Kotroczót is ő hozta helyzetbe a harmadik találat előtt, majd vissza is kapta a szívességet, s másodjára is feliratkozott a góllövők közé Vajda.

HR-RENT KOZÁRMISLENY–SIÓFOK 4–0 (1–0)
Labdarúgó NB II., 19. forduló. Kozármisleny, 250 néző. V.: Katona B. (Bornemissza, Garai). 
KOZÁRMISLENY: Lékai – Beke (Guth, 84.), Gajág, Füredi, Turi – Kosznovszky, Tölgyesi (Szabó D., 84.), Vajda (Nagy E., 84.), Bartha – Kirchner (Kulcsár, 65.), Vogyicska (Kotroczó, 57.). Edző: Szekeres Zoltán. 
SIÓFOK: Hutvágner – Polényi, Vágó (Nagy-Kolozsvári, 71.), Varga B., Debreceni – Varjas Z., Krausz (Szakály, 80.) – Major, Nyitrai (Dénes, 62.), Balogh B. (Pataki, 62.) – Horváth P. (Farkas B., 62.) Edző: Domján Attila.
Gólszerzők: Gajág (41.), Vajda (46., 82)., Kotroczó (64).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában